Over ons

Maak kennis met de Allurion Kliniek

Als enige in Nederland is de Allurion Kliniek gespecialiseerd in de Elipse Maagballon: de eerste oplossing voor gewichtsverlies zonder operatie, endoscopie en narcose. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer!

Ruimtevaart 50 – 3824 MX Amersfoort
035-3034100
info@allurionkliniek.nl

Op weg naar een gezond gewicht

Welkom bij Allurion Kliniek. De enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in de nieuwe Elipse Maagballon. Bovendien staat onze kliniek onder leiding van een zogenaamde bariatrisch arts. Dat is een arts die gespecialiseerd is in overgewicht en de diverse behandelingen daarvan. Dr. Aarts leidt het behandelteam en voert de plaatsingen uit.

Dr. Aarts

Dr. Aarts heeft in de afgelopen 13 jaar veel ervaring opgedaan in het begeleiden van patiënten met (ernstig) overgewicht naar een gezond gewicht. In 2014 is hij op dit onderwerp gepromoveerd aan het Radboud UMC.

Center_of_Excellence_Allurion_Kliniek

Allurion Kliniek: Center of Excellence

De Allurion Kliniek is de eerste Center of Excellence kliniek in Nederland. Dit betekent dat wij dé specialist zijn op het gebied van het Elipse Maagballon programma. Wij zijn in 2021 voor het tweede jaar op rij beloond met het keurmerk ”Center of Excellence”.

Center of Excellence 2020
Center of Excellence 2021

Contact

Heb je vragen over onze kliniek of het programma? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefonisch.

Allurion Kliniek

Ruimtevaart 50 – 3824 MX Amersfoort
T: 035-3034100
E: info@allurionkliniek.nl