Over ons

Maak kennis met de Allurion Kliniek

Als enige in Nederland is de Allurion Kliniek gespecialiseerd in de Allurion Maagballon: de eerste oplossing voor gewichtsverlies zonder operatie, endoscopie en narcose. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer!

Nederland
Ruimtevaart 50
3824 MX Amersfoort
+31 35 303 4100
info@allurionkliniek.nl

België
Okegembaan 140
9400 Ninove
+32 484 08 95 09
info@allurionkliniek.be

Op weg naar een gezond gewicht

Welkom bij Allurion Kliniek. De enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in de nieuwe Allurion Maagballon. Bovendien staat onze kliniek onder leiding van een zogenaamde bariatrisch arts. Dat is een arts die gespecialiseerd is in overgewicht en de diverse behandelingen daarvan. Dr. Aarts leidt het behandelteam en voert de plaatsingen uit.

Routebeschrijving Allurion Kliniek Nederland

Allurion Kliniek Amersfoort is gevestigd in kliniek WeightWorks, Ruimtevaart 50 in Amersfoort.

Er is gelegenheid tot gratis parkeren achter het gebouw.

WeightWorks ligt aan de snelweg A1 (Amsterdam – Amersfoort – Hengelo) op korte afstand van de afslag 13 en bevindt zich op de derde verdieping, in hetzelfde gebouw als Bergman. Vanaf de snelweg/afrit 13 kan je de bordjes Bergman volgen naar ons pand.

Nadat je het gebouw binnenkomt kun je met de trap of de lift naar de derde verdieping. Als je de lift uitkomt is de polikliniek van WeightWorks / Allurion Kliniek direct aan de linkerkant.

Dr. Aarts

Dr. Aarts heeft in de afgelopen 13 jaar veel ervaring opgedaan in het begeleiden van patiënten met (ernstig) overgewicht naar een gezond gewicht. In 2014 is hij op dit onderwerp gepromoveerd aan het Radboud UMC.

Center_of_Excellence_Allurion_Kliniek

Allurion Kliniek: Center of Excellence

De Allurion Kliniek is de eerste Center of Excellence kliniek in Nederland. Dit betekent dat wij dé specialist zijn op het gebied van het Allurion Maagballon programma. Wij zijn in 2021 voor het tweede jaar op rij beloond met het keurmerk ”Center of Excellence”.

Contact

Heb je vragen over onze kliniek of het programma? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefonisch.

Allurion Klinieken

Nederland
Ruimtevaart 50
3824 MX Amersfoort
T: +31 35 303 4100
E: info@allurionkliniek.nl

Webinar

Laatste wetenschappelijke inzichten en methodes om gewicht te verliezen.

Alles te weten komen over de laatste innovaties in afvallen? Catherine Keyl stelt kritische vragen, zodat u weer op de hoogte bent.

Maart

23

20.00 uur

Catherine Keyl interviewt Dr. Edo Aarts

Maart

23

20.00 uur

Catherine Keyl interviewt Dr. Edo Aarts

Gratis, vrijblijvend én anomiem.

Logo Allurion Kliniek