Maagballon kosten

Kosten maagballon

De totale kosten voor het Allurion maagballon programma komen neer op €4.195.-

Het Allurion programma omvat: medische intake, de Allurion maagballon plaatsing, leefstijlprogramma met persoonlijke ondersteuning door een leefstijlcoach voor voeding- en bewegingsadvies, Allurion Bluetooth weegschaal en Allurion smartphone app.

Allurion maagballon kosten

Het Allurion programma omvat: medische intake, de Allurion maagballon plaatsing, leefstijlprogramma met persoonlijke ondersteuning door een leefstijlcoach voor voeding- en bewegingsadvies.

Dit programma wordt ondersteund met een Allurion Bluetooth weegschaal en Allurion app om je progressie bij te houden.

De totale kosten voor het plaatsen van een maagballon komen neer op €4.195.-

De behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Kosten maagballon vergoed

De Allurion maagballon behandeling wordt niet vergoed door je zorgverzekering en valt onder onze Private Zorg-behandelingen.

De kosten voor maagballonnen worden door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed. Vaak wordt dit geclassificeerd als cosmetische behandeling, waardoor ze buiten de zorgverzekering worden vallen. Bij hoge uitzondering zijn er zorgverzekeraars bereid een vergoeding uit te reiken vanuit de basisverzekering, maar dit is bij Allurion Kliniek nog niet eerder voorgekomen.

Kosten maagballon betalingsregeling

Wel is het mogelijk een betalingsregeling te treffen!

Allurion Kliniek werkt samen met Cosmetic Finance. Met een lening via Cosmetic Finance wordt de mogelijkheid geboden om niet eerst lang te hoeven sparen om de rekening van €4.195 te kunnen betalen. Hierdoor kan een lang gekoesterde wens op kortere termijn worden gerealiseerd. Meer weten over deze financiering? Neem contact met ons op en we leggen je graag uit over mogelijkheden en kredietvormen.

Allurion maagballon consult aanvragen

In een gratis maagballon consult beoordelen onze arts en leefstijlcoach of je in aanmerking komt voor plaatsing van de ballon en het leefstijlprogramma. Voldoe je aan de onderstaande voorwaarden, zet dan je eerste stap met de test.

Voorwaarden:

Leeftijd 18-65
BMI van 27 of hoger
U bent momenteel niet zwanger
Geen probleem met slikken

Webinar

Laatste wetenschappelijke inzichten en methodes om gewicht te verliezen.

Alles te weten komen over de laatste innovaties in afvallen? Catherine Keyl stelt kritische vragen, zodat u weer op de hoogte bent.

Maart

23

20.00 uur

Catherine Keyl interviewt Dr. Edo Aarts

Maart

23

20.00 uur

Catherine Keyl interviewt Dr. Edo Aarts

Gratis, vrijblijvend én anomiem.

Logo Allurion Kliniek