Maagballon kosten

Kosten maagballon

De kosten voor het plaatsen van een inslikbare maagballon zijn € 4.195,-. Dit is inclusief het gehele Allurion maagballon programma.

Het Allurion programma omvat: medische intake, de Allurion maagballon plaatsing, leefstijlprogramma met persoonlijke ondersteuning door een leefstijlcoach voor voeding- en bewegingsadvies, Allurion Bluetooth weegschaal en Allurion smartphone app.

Allurion maagballon kosten

Het Allurion programma omvat: medische intake, de Allurion maagballon plaatsing, leefstijlprogramma met persoonlijke ondersteuning door een leefstijlcoach voor voeding- en bewegingsadvies.

Dit programma wordt ondersteund met een Allurion Bluetooth weegschaal en Allurion app om je progressie bij te houden.

De totale kosten voor het plaatsen van een maagballon komen neer op €4.195.-

De behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Kosten maagballon vergoed

De Allurion maagballon behandeling wordt niet vergoed door je zorgverzekering en valt onder onze Private Zorg-behandelingen.

De kosten voor maagballonnen worden door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed. Vaak wordt dit geclassificeerd als cosmetische behandeling, waardoor ze buiten de zorgverzekering worden vallen. Bij hoge uitzondering zijn er zorgverzekeraars bereid een vergoeding uit te reiken vanuit de basisverzekering, maar dit is bij Allurion Kliniek nog niet eerder voorgekomen.

Kosten maagballon betalingsregeling

Wel is het mogelijk een betalingsregeling te treffen!

U kunt uw behandelingen bij Allurion Kliniek in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met Cosmetic Finance. Cosmetic Finance is als intermediair gespecialiseerd in medische en/of cosmetische financieringen. Bedragen vanaf €2500,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden. Hierdoor kan een lang gekoesterde wens op kortere termijn worden gerealiseerd. Klik hier om direct vrijblijvend een aanvraag in te dienen. Er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Meer informatie vindt u op www.cosmeticfinance.nl.

Allurion maagballon consult aanvragen

In een gratis maagballon consult beoordelen onze arts en leefstijlcoach of je in aanmerking komt voor plaatsing van de ballon en het leefstijlprogramma. Voldoe je aan de onderstaande voorwaarden, zet dan je eerste stap met de test.

Voorwaarden:

Webinar

Laatste wetenschappelijke inzichten en methodes om gewicht te verliezen.

Alles te weten komen over de laatste innovaties in afvallen? Catherine Keyl stelt kritische vragen, zodat u weer op de hoogte bent.

Maart

23

20.00 uur

Catherine Keyl interviewt Dr. Edo Aarts

Maart

23

20.00 uur

Catherine Keyl interviewt Dr. Edo Aarts

Gratis, vrijblijvend én anomiem.

Logo Allurion Kliniek