Dr. Edo Aarts

Ontmoet onze medisch directeur
De Allurion Kliniek staat onder leiding van Dr. Edo Aarts, die volledig gespecialiseerd is in de behandeling van overgewicht. Dr. Aarts leidt het behandelteam en voert de plaatsingen uit. Zijn jarenlange ervaring zorgt voor veel tevreden cliënten die met een gezond gewicht verder door het leven gaan.

Dr. Aarts, onze specialist voor de maagballon

De Allurion Kliniek levert kwaliteit en jarenlange ervaring: Dr Aarts is onze bariatrisch arts en volledig gespecialiseerd in de nieuwe Allurion maagballon. Een bariatrisch arts is gespecialiseerd is de behandeling van personen met overgewicht. Dr. Aarts leidt het behandelteam en voert de plaatsingen van de maagballonnen uit.

Dr Aarts heeft in de afgelopen 16 jaar veel ervaring opgedaan in het begeleiden van patiënten met (ernstig) overgewicht naar een gezond gewicht. In 2014 is hij op dit onderwerp gepromoveerd aan het Radboud UMC. Onze klanten zijn bijzonder enthousiast over Dr Aarts. Niet alleen door zijn enorme kennis en ervaring, maar vooral omdat hij vriendelijk, toegankelijk en empathisch is. Dat lees je ook terug in de ervaringen van onze klanten.

Video afspelen

Het Allurion Kliniek Team

Sinds de oprichting van de Allurion Kliniek in Nederland in 2019, plaatste Edo Aarts al een 800-tal Allurion maagballonnen. Daarmee is zijn kliniek in Nederland de grootste en meest ervaren in Europa. In 2022 opende hij ook in België een Allurion Kliniek.

Het Allurion Kliniek team

Dr. Edo Aarts

Edo Aarts is een bariatrische arts: een geneesheer met expertise in de behandeling van overgewicht. Hij voerde al enkele duizenden ingrepen uit om mensen af te helpen van hun overtollige kilo’s. Naast ‘klassieke’ maagverkleiningen via chirurgische ingrepen, legt hij zich als mede-initiatiefnemer van de Allurion Kliniek ook toe op de ‘zachte’ aanpak met de Allurion maagballon.

Alexia Molitor & Ilse Verckens

Alexia Molitor (Wallonië) en Ilse Verckens (Vlaanderen) ondersteunen tijdens het Allurion maagballon programma. De maagballon in combinatie met verandering van beweging en voeding is de sleutel naar blijvend gewichtsverlies.

Ariana Gerkens

Dr Gerkens is onze Allurion specialist in Wallonië. Ariana oefende drie jaar lang de algemene geneeskunde uit. Vervolgens specialiseerde zij zich in gastro-enterologie, die zij sinds 2007 uitoefent. Endoscopische onderzoeken en technische proctologieprocedures worden uitgevoerd in een ontspannen en comfortabele sfeer, met ondersteuning van opgeleid en attent personeel.

Veerle van Vlodrop

Dr. van Vlodrop is onze Allurion specialist in Vlaanderen. Na haar opleiding abdominale heelkunde specialiseerde dr. Veerle Van Vlodrop zich in de laparoscopische en bariatrische heelkunde. Ze is lid van het RBSS, IFSO, SOS-B en BABS en behoort tot de teachers van de ‘Europese school voor laparoscopische heelkunde’. Naast haar werk in de reguliere abdominale heelkunde staat ze als specialist in obesitaschirurgie mee in voor ons programma Gewichtszorg.

Professionele begeleiding

Voor het beste resultaat van het Allurion Maagballon programma, wordt Dr Aarts ondersteund door onze gespecialiseerde leefstijlcoaches. Onze lifestyle coaches begeleiden je tijdens het programma met voedings -en bewegingsadvies. De maagballon in combinatie met verandering van beweging/voeding vormen de sleutel naar blijvend gewichtsverlies en een nieuwe gezonde leefstijl.

Gratis consult Allurion Maagballon programma

Nieuwsgierig geworden naar Dr Aarts en de mogelijkheden van ons Allurion Maagballon programma? 

Bekijk dan nu of je in aanmerking komt en plan een gratis consult in.

Allurion Kliniek

Ruimtevaart 50 – 3824 MX Amersfoort
T: 035-3034100
E: info@allurionkliniek.nl