Dr. Edo Aarts

Ontmoet onze medisch directeur
De Allurion Kliniek staat onder leiding van Dr. Edo Aarts, die volledig gespecialiseerd is in de behandeling van overgewicht. Dr. Aarts leidt het behandelteam en voert de plaatsingen uit. Zijn jarenlange ervaring zorgt voor veel tevreden cliënten die met een gezond gewicht verder door het leven gaan.
Video afspelen

De Allurion Kliniek levert kwaliteit en jarenlange ervaring: Dr Aarts is onze bariatrisch arts en volledig gespecialiseerd in de nieuwe Allurion maagballon. Een bariatrisch arts is gespecialiseerd is de behandeling van personen met overgewicht. Dr. Aarts leidt het behandelteam en voert de plaatsingen van de maagballonnen uit.

Dr Aarts heeft in de afgelopen 16 jaar veel ervaring opgedaan in het begeleiden van patiënten met (ernstig) overgewicht naar een gezond gewicht. In 2014 is hij op dit onderwerp gepromoveerd aan het Radboud UMC. Onze klanten zijn bijzonder enthousiast over Dr Aarts. Niet alleen door zijn enorme kennis en ervaring, maar vooral omdat hij vriendelijk, toegankelijk en empathisch is. Dat lees je ook terug in de ervaringen van onze klanten.

Professionele begeleiding

Voor het beste resultaat van het Allurion Maagballon programma, wordt Dr Aarts ondersteund door onze gespecialiseerde leefstijlcoaches. Onze lifestyle coaches begeleiden je tijdens het programma met voedings -en bewegingsadvies. De maagballon in combinatie met verandering van beweging/voeding vormen de sleutel naar blijvend gewichtsverlies en een nieuwe gezonde leefstijl.

Gratis consult Allurion Maagballon programma

Nieuwsgierig geworden naar Dr Aarts en de mogelijkheden van ons Allurion Maagballon programma? 

Bekijk dan nu of je in aanmerking komt en plan een gratis consult in.

Allurion Kliniek

Ruimtevaart 50 – 3824 MX Amersfoort
T: 035-3034100
E: info@allurionkliniek.nl

Webinar

Laatste wetenschappelijke inzichten en methodes om gewicht te verliezen.

Alles te weten komen over de laatste innovaties in afvallen? Catherine Keyl stelt kritische vragen, zodat u weer op de hoogte bent.

Maart

23

20.00 uur

Catherine Keyl interviewt Dr. Edo Aarts

Maart

23

20.00 uur

Catherine Keyl interviewt Dr. Edo Aarts

Gratis, vrijblijvend én anomiem.

Logo Allurion Kliniek