fbpx

Programma

Aan de slag met het maagballon programma

Wat staat je te wachten tijdens het Allurion maagballon programma? Tijdens de intake nemen we alles met je door en matchen we je met een lifestyle coach. Lees hier meer over de verschillende stappen van het maagballon traject.

Programma Allurion Maagballon

Allurion Kliniek biedt het Allurion Maagballon programma om op een effectieve manier af te vallen. Bij de behandeling volg je gedurende 4 maanden een uitgebreid persoonlijk afvalprogramma. De begeleiding van Dokter Aarts en zijn team zorgen voor een optimaal resultaat. In enkele maanden val je op een natuurlijke manier tussen de 10 en 15 kg af. We zijn erg trots op deze resultaten, de ervaringen van eerdere cliënten kun je hier lezen. Wanneer je ons afvalprogramma volgt, zijn dit de stappen in het Allurion Maagballon programma:

Tijdens de medische intake wordt beoordeeld of je in aanmerking komt voor ons afval- en leefstijlprogramma.

Check allereerst je BMI. Je komt in aanmerking voor een behandeling vanaf een BMI van 27.

De eerste stap in het Allurion Maagballon programma is het plaatsen van de maagballon. Je slikt een capsule door waar de opgevouwen lege ballon in zit.

Tijdens de tweede stap in het afvalprogramma, wordt de doorgeslikte maagballon gevuld. Aan de capsule zit een dun slangetje vast, waardoorheen de ballon met vloeistof wordt gevuld.

Om te controleren of de maagballon gevuld is, wordt er een röntgenfoto genomen. Als de ballon voldoende gevuld is, wordt het slangetje verwijderd.

Gedurende deze 16 weken van het Allurion Maagballon programma doorloop je het traject waarbij de focus ligt op een nieuwe leefstijl. Tijdens het traject word je ondersteund door een leefstijlcoach voor voeding- en bewegingsadvies.

Na het afvalprogramma van 16 weken verlaat de maagballon op natuurlijke wijze het lichaam.

Ontdek het gehele Allurion programma in één video
8,8 / 10

De berekende score van Allurion Kliniek op basis van 85 ervaringen.

100% onafhankelijke reviews

Annemarie legt uit hoe het proces verloopt vóór de daadwerkelijke behandeling: de pre-intake.

Annemarie van Allurion Kliniek

Na het leefstijlprogramma: een nieuwe start!

In de 16 weken dat je onze professionele begeleiding hebt gehad, is de focus geweest om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren. Na het traject van 16 weken verlaat de maagballon het lichaam, maar is de nieuwe leefstijl de standaard geworden en ben je klaar voor een nieuwe start!

Gratis consult Allurion Maagballon programma

Nieuwsgierig geworden naar Dr Aarts en de mogelijkheden van ons Allurion Maagballon programma? Bekijk dan nu of je in aanmerking komt en plan een gratis consult in.

Webinar

Laatste wetenschappelijke inzichten en methodes om gewicht te verliezen.

Alles te weten komen over de laatste innovaties in afvallen? Catherine Keyl stelt kritische vragen, zodat u weer op de hoogte bent.

Maart

23

20.00 uur

Catherine Keyl interviewt Dr. Edo Aarts

Maart

23

20.00 uur

Catherine Keyl interviewt Dr. Edo Aarts

Gratis, vrijblijvend én anomiem.

Logo Allurion Kliniek