Coaches

Het lifestyle programma is net zo belangrijk als de ballon

Onze lifestyle coaches ondersteunen je tijdens het Elipse maagballon programma. De maagballon in combinatie met verandering van beweging en voeding is de sleutel naar blijvend gewichtsverlies. Gedurende 6 maanden word je intensief begeleid door één van onze lifestyle coaches.

Lifestyle coaches Elipse Maagballon

Onze lifestyle coaches zijn de sleutel naar het succes van het Elipse maagballon programma. Gedurende 6 maanden word je intensief begeleid door onze coaches tijdens een uitgebreid persoonlijk behandelprogramma. De combinatie van de ballon en verandering van voeding en beweging zorgen voor blijvend gewichtsverlies en een gezonde levensstijl.

Slik de capsule door

Tijdens de intake overleg je met onze arts wat jouw uitdagingen en valkuilen zijn. Waarom is het nog niet eerder gelukt af te vallen? En wat is jouw drijfveer en motivatie? Voor het een optimaal blijvend resultaat, word je 6 maanden lang intensief begeleid door een van onze lifestyle coaches. Op basis van jouw wensen en behoeftes, koppelen wij je aan de meest geschikte lifestyle coach. Je kunt dus rekenen op persoonlijke begeleiding en staat er niet alleen voor!

Persoonlijk focus programma

De lifestyle coaches volgen in de basis een vast programma en monitoren of je voldoende gewicht verliest, maar iedere coach heeft ook een eigen specialisme. Wil je als onderdeel van jouw proces keihard gaan trainen en daarbij hard aangepakt worden? Dan is bijvoorbeeld Kim als oud-topsporter een goede coach. Maar voor anderen is het juist belangrijk om meer inzicht te krijgen in eetschema’s voor een gezonde levensstijl, ook voor hen hebben wij gespecialiseerde coaches. Soms spelen er ook psychische oorzaken mee; dat vraagt weer om een andere aanpak.

Onze lifestyle coaches hebben ieder hun eigen specialisme. Wil je graag hard trainen, of juist meer de focus leggen op jouw eetpatroon en voeding? Tijdens de intake wordt dit besproken en zal onze arts de juiste lifestyle coach voor u selecteren. Meer weten? Lees hier alles over onze Elipse Maagballon.

Christel over het belang van de lifestyle coach

Elipse maagballon consult aanvragen

In een gratis maagballon consult beoordelen onze arts en leefstijlcoach of je in aanmerking komt voor plaatsing van de ballon en het leefstijlprogramma. Voldoe je aan de onderstaande voorwaarden, zet dan jouw eerste stap met de test.

Voorwaarden:

Leeftijd 18-65
BMI van 27 of hoger
Geen probleem met slikken

Je bent momenteel niet zwanger