Video werking Allurion

Video over de werking van Elipse maagballon

GEEN OPERATIE, BLIJVEND GEWICHTSVERLIES

Je eet gezond en krijgt genoeg lichaamsbeweging, maar je valt niet af. Wil je blijvend gewicht verliezen zonder operatie? Elipse is een doorslikbare maagballon. In een paar maanden val je tussen de 10 kg en 15 kg af, op een natuurlijke manier. Dokter Aarts en zijn team helpen je de controle over je eetgewoontes terug te krijgen. Het resultaat? De kilo’s die je bent afgevallen komen niet meer terug.

Op ons Youtube kanaal vind u meerdere filmpjes over het verloop van de behandeling. Daarin komen allerlei zaken aan de orde, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.” En dan een link naar het kanaal.

Verlies simpel 15 kilo

De Elipse ballon is het hulpmiddel waarmee je in 4 maanden tijd 10 kg tot 15 kg gewicht verliest. De maagballon geeft je een verzadigd gevoel. Daardoor went je lichaam makkelijk aan kleinere porties eten. Na 4 maanden verdwijnt de Elipse ballon vanzelf via de natuurlijke weg uit je lichaam. De maagballon zorgt dat je gewicht verliest. Om te zorgen dat je op je ideale gewicht blijft, krijg je 6 maanden intensieve ondersteuning van dokter Aarts en onze life style coaches.

De kilo’s blijven weg

Het belangrijkste is dat de verdwenen kilo’s niet meer terugkomen. Begeleiding is belangrijk om je eetgedrag te veranderen. Dokter Aarts en onze life style coaches maken speciaal voor jou een op maat gemaakt voedings- en lifestyle advies. Om je vorderingen bij de houden krijg je een SMART weegschaal die verbonden is met een mobiele App. Zo hou je makkelijk je vorderingen bij en krijg je meteen advies en ondersteuning van dokter Aarts en onze life style coaches om op schema te blijven. Het moment dat de ballon uit je lichaam is verdwenen ben je gewend aan je nieuwe leefstijl. Zo blijft je gewicht stabiel.

Geen operatie

De Elipse maagballon is een zachte ballon die in de maag wordt geplaatst. Het is de eerste maagballon waarbij geen operatie, endoscopie of verdoving nodig is voor plaatsing of verwijdering. De behandeling is veilig en eenvoudig en duurt ongeveer 20 minuten. Je slikt een kleine capsule met de maagballon in. Daarna vult de arts de maagballon met vloeistof via een fijn slangetje. De ballon zorgt voor een vol gevoel, zodat je minder snel trek hebt. Na ongeveer 16 weken ben je op je ideale gewicht. Dan loopt de ballon vanzelf langzaam leeg en verlaat het lichaam op natuurlijke wijze. Dat is ook het moment dat je lichaam gewend is aan kleinere porties en gezonde eetgewoontes.